Πίνακες Διανομής

Πεδία Χαμηλής Τάσης

Τα πεδία χαμηλής τάσης της εταιρείας μας κατασκευάζονται από Ά διαλογής χαλυβδοελάσματα DCP ή γαλβανισμένα ή INOX κατόπιν παραγγελίας και είναι συμμορφωμένα σε όλα τα διεθνή πρότυπα.

Read more

Επίτοιχοι

Η εταιρεία μας με τον μηχανολογικό εξοπλισμό που διαθέτει είναι σε θέση να παράγει κιβώτια (ηλεκτρικούς πίνακες) όλων των βαθμίδων ΙΡ, σε τυποποιημένες ή ειδικής κατασκευής διαστάσεις και να διατηρεί ανταγωνιστικές τιμές και ποιότητα βάση παγκοσμίων προδιαγραφών.

Read more

Χωνευτοί

Οι χωνευτοί ηλεκτρικοί πίνακες είναι κατασκευασμένοι από χαλυβδοέλασμα DCP πάχους 1mm – 1,5mm ανάλογα με την διάστασή τους, είναι βαμμένοι με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας λευκό και αποτελούνται από το κιβώτιο εντοιχισμού, την πόρτα, την κορνίζα, την πλάκα στήριξης υλικών και την μετωπική πλάκα.

Read more

Pillar

Η εταιρεία μας με τον μηχανολογικό εξοπλισμό που διαθέτει είναι σε θέση να παράγει κιβώτια εξωτερικού χώρου PILLAR στεγανότητας ΙΡ66 , σε τυποποιημένες ή ειδικής κατασκευής διαστάσεις και να διατηρεί ανταγωνιστικές τιμές και ποιότητα βάση παγκοσμίων προδιαγραφών.

Read more

Πίνακες Πυκνωτών

Η "electric VASILEIOU" μελετά και κατασκευάζει πίνακες πυκνωτών για την διόρθωση του συντελεστού ισχύος συνΦ χρησιμοποιώντας υλικά των μεγαλύτερων κατασκευαστών παγκοσμίως (ABB, SCHNEIDER).

Read more